Copywriting

Copywriting

Taal is onze eerste liefde, overtuigen onze tweede natuur. Giet die samen in één copywriter en je komt tot sterke teksten die jouw klanten in beweging zetten.

Websites, brochures, blogs, persberichten, slogans, mailings... You name it, we’ll write it. We stemmen onze tone of voice af op het publiek maar verloochenen nooit onze stijl: helder en no nonsense. We zoeken het niet te ver en vervallen tegelijk niet in clichés of holle begrippen.

Schrijven

We starten graag van een blanco blad. Na jouw briefing - net zo uitgebreid als nodig - gaan we van start. Met een gezonde dosis inlevingsvermogen stellen we jouw boodschap scherp en gieten we jouw verhaal in een aantrekkelijke tekst met frisse zinnen en een duidelijke call-to-action.

Herschrijven

Heb je reeds een tekst klaar maar ben je niet zeker van het resultaat? Wij schrappen, herschrijven en voegen accenten toe om tot een krachtige tekst te komen die de lezers raakt waar het moet.

Tarieven copywriting

Voor omvangrijke opdrachten zoals een website of een brochure maken wij graag een voorstel op maat. Voor kortere opdrachten (advertentie, nieuwsbericht, mailing...) hanteren we een uurtarief.

Meer weten over onze tarieven? Neem gerust contact op!

Op zoek naar een freelance copywriter?

Benieuwd of onze stijl bij de jouwe past? Vraag gerust ons portfolio aan en ontdek het zelf.

wat we nog meer doen