Overtuigen met woord

Oh my word! is een copywriting agency voor redactie, copywriting en vertalingen.

Vanuit ons kantoor in Kortrijk laten we jouw verhaal tot leven komen. Wij brengen jouw expertise over in gestructureerde teksten voor jouw doelgroep en overtuigen ze met een handvol woorden van jouw diensten of product.

Hiervoor kan je rekenen op de nodige nuchterheid om projecten op een hands-on en flexibele manier aan te pakken. Ook de West-Vlaamse boerenmentaliteit is ons niet helemaal vreemd: je werkt tot het áf is.

De pen heeft daarentegen wel wat Antwerps ;-): je herkent de teksten van Oh my word! aan de no-nonsensestijl en het vleugje commerciële flair dat klanten richting actie aanzet.

Wie zijn jouw copywriters?

Oh my word! kwam tot leven in de zomer van 2016, tijdens een heerlijke vakantie aan de rand van het zwembad in Zuid-Frankrijk. Nadat ze zich tien jaar had uitgeleefd in verschillende jobs, kon Barbara Bataillie de lokroep om zelf iets uit de grond te stampen niet meer weerstaan.

Bijna 15 jaar ervaring in communicatie, marketing en HR, een aangeboren talenknobbel en een stevige taalopleiding in binnen- en buitenland zijn haar basisingrediënten om jouw project van krachtige en aanstekelijke copy te voorzien.

In 2020 vervoegde Maxime Loncke het team. Met een mooie ervaring als journaliste en copywriter op zak, een breed interesseveld en oog voor detail, is Maxime de geknipte persoon om jouw doelgroep mee op sleeptouw te nemen.

Wat mag je verder van ons verwachten?

Dat we foutloos schrijven is een evidentie. Maar met een mix van gezonde nieuwsgierigheid en empathie weten we ook de juiste snaar bij jouw doelgroep te raken. Dankzij een flinke dosis perfectionisme en lichte controledrang mag je ten slotte gerust zijn dat jouw tekst op tijd in je inbox zit. Altijd.